Характери

Защо мъжете не бързат да изпълнят всичките ни желания?

Posted On
Posted By Character

jelaniaТози въпрос се появява често при дамите. А за да му дадем правилен отговор, първото нещо, което трябва да знаем, е,  че женската и мъжката психология са коренно различни. Да накараш един истински мъж на направи нещо, което не иска, си е направо невъзможно. В този смисъл наистина не бива да се губят нито време, нито сили. Затова нека да разгледаме най-често срещаните грешки, които правя представителките на нежния пол, и да се опитаме да намерим начин за преодоляването им.

Първото правило е: без излишна емоционалност. По правило жените винаги имат някакви предварителни очаквания към половинката си, за които обикновено той даже и не подозира. И ако се случи така, че кавалерът съвсем да не отговори на тези нагласи, повечето жени започват да буйстват, да обвиняват, да вдигат скандали. Резулатат – никакъв. Шансове исканото да се случи – също нулеви. Умните жени постъпват по съвсем различен начин. Още при първите индикации, че това, което очакват, най-вероятно няма да стане, започват с хитрините и тактиката. Примерно, ако иска да я изведе на ресторант: Скъпи, толкова много ми се иска да излезем, толкова се гордея с теб и ми е приятно да съм навсякъде с теб, да ме виждат с теб и т. н.

Второто правило е – винаги благодарете за всеки подарък, за всяка изненада, за всеки жест, който е направил за вас любимият ви човек. Само така той ще разбере, че тези неща са от огромно значение за връзката ви, за това, да се чувствате добре, и ще намира смисъл и мотивация да продължава да ви радва. Ако сте приели изненада или подарък с жеста – какво толкова, нищо по-нормално от това, ама мъжете така или иначе са длъжни – не очаквайте да го прави отново и отново само защото сте решили, че ви е задължен.

Истината е, че когато една жена намери точния подход към партньора си, когато не забравя да му благодари и да му създава усещането, че е неповторим и безценен, няма начин да не постигне желания резултат. И истинските жени го правят.

 

Google+ Comments

Related Post