Характери

Хранене според зодиите. Дева, Лъв и Риби да наблегнат на пълнозърнестите хлябове на Елиаз

Posted On
Posted By Character

Борите ли се с излишните килограми? Изпитвате ли чувство на тежест в корема? Отмаляло ли ви е без да знаете защо? Причините за подобни затруднения може би се крият в храната, която консумирате. И въпреки множеството съвети, на които попадате относно това кое е полезно и кое не е, все още се чувствате объркани по темата за храненето… нали?

А хрумвало ли ви е, че е добре да съставите хранителния си режим, като го съобразите със зодията си?

food-accroding-to-zodiac-eliazАз си направих подобен експеримент и трябва да ви кажа, че наистина работи. Родена съм на 7-и септември и респективно съм зодия Дева. Четох, че за моята зодия най-препоръчителни са пълнозърнестите и зърнени храни, овеса, плодовите салати и соковете, различните видове чай и супи. Относно ядките бадемите били най-подходящи, както и слънчогледовите семки и кашуто, а що се отнася до месото – телешко.

В рамките на 2 пълни седмици в менюто ми присъстваха основно такива храни. Пълнозърнестите храни, които хапвах, се състояха от мюсли за закуска и по филийка-две от специалните хлябове на фирма Елиаз – хлебозавод Горубляне на всяко друго хранене. Защо точно от Елиаз ли? Първо, продуктите им са много вкусни и засищащи, и второ – специалните им хлябове са богати на различни видове семена и овесени ядки. Има разнообразие в асортимента, така че ще намерите нещо и по ваш вкус, сигурна съм. Аз най-много харесвам хляба Просеник на Елиаз и от него си хапвах по малко със супа или на сандвич. Иначе в менюто ми присъстваха също различни плодове: банани, цитруси, ябълки, горски плодове, авокадо и т.н. Не съм седяла гладна в никакъв случай. Хапвах си доволно, но в края на 2-та седмица установих, че съм свалила 2 килограма. Кой да предположи?

Пълнозърнести храни обаче се препоръчват не само за Дева. От вкусотиите на Елиаз може да похапват спокойно Лъв, Рак и Риби. Интересното в случая е, че Везните се очертават като най-големите вегетарианци в зодиака, докато Скорпионите са най-претенциозни откъм хранителното си меню. Водолеите са най-големите почитатели на синьото сирене. Близнаците пък са експериментатори №1 в Зодиака и биха пробвали всяка екзотична храна, до която имат достъп. За Стрелците се препоръчва да избягват много пикантни или сладки храни. А знаете ли кой никога не експериментира в кухнята и не се отличава със завидни кулинарни умения – Козирогът! Дали е вярно? Някой Козирог сигурно ще тръгне да спори за това и то с рогата напред.

Храненето според зодията е лесна стъпка, посредством която да се свържете с вътрешното си Аз и да хармонизирате тялото си. Ще възстановите вътрешното си чувство за баланс, а в случай като моя дори ще свалите някой и друг излишен килограм. Препоръчвам ви да пробвате 😉

Google+ Comments

Related Post