Характери

Външният вид в Alure и самочувствието

Posted On
Posted By Character

Безспорно, за да има самочувствие една жена, има нужда да е красива – където и да се намира, каквото и да прави. А красотата в днешно време изобщо не е простичка, а по-скоро е постоянно усилие и работа, които с отминаването на годините прогресивно се увеличават – най-вече при нас жените. Фитнес, салони за красота, подбор на облекло, маски за лице, грим и какво ли не още.

womenДа си красива изобщо не е лесно, но само така самочувствието ти може да е наистина пълно, без значение колко се опитваш да се уповаваш само на интелекта си.  Естествено, цялото това удоволствие струва много пари, а и време, което за работещото момиче си е кът.  Въпреки това не бива да спираме да се борим – начин винаги има, и се справяме. С времето и опита откриваме все по-добрите решения за нас самите и улесняваме задачата си. Разбира се, често се случва да попаднем на скапан фитнес или салон, лоша марка грим или нещо друго, за това днес ще ви споделя за едно ново място, което наскоро открих и едва ли ще ви разочарова.

Това е един нов бутиков салон за красота в София, където добрата прическа, маникюр, педикюр и тен не са далечна мечта, а чисто и просто удоволствие. Казва се Alure и съм много доволна от фризьорите, маникюристите и солариума там. Салонът е нов и оборудването е чисто ново и луксозно, а и самата атмосфера на мястото, което определено се е възползвало от услугите на добър интериорен дизайнер, ти позволява да се отпуснеш и просто да се насладиш на процедурите, които извършват по теб. Цените не са прекалено високи като за бутик за красота (15лв. дамско и мъжко подстригване, 25лв. боядисване с боя от клиента).

Подобни места, където работата се върши качествено, улесняват много работата по външния вид, защото в противен случай можеш да обиколиш много салони и да пръснеш много пари на вятъра, докато попаднеш на място и хора, които си заслужават, и които наистина те правят по-красива.

Google+ Comments

Related Post