Uncategorized

Нови срещи по стар начин

Posted On
Posted By Character

Да намериш правилният човек за теб е може би най-трудната задача на света. Някои изваждат късмет и просто се случва. Други се запознават на какви ли не места и отдават срещите си на чистата случайност на съдбата. При трети е необходимо да целунат много „жаби“, за да открият човека. Но днес аз няма да деля хората, а ще ги обединя, защото водеща е любовта.

Преди години хората от нашето поколение се запознаваха чрез приятели, познати или на някой повод или събитие с някого и се уговаряха да излязат. Опознават се, докато прекарват време заедно и така се влюбваха. Но този начин сега някак остаря. Не че не може да се запознаеш с готини хора на партита или чрез приятели. Обаче няма да се уговорите веднага да излизате, а ще си пишете.

Тъй като в момента водещи са комуникациите, които най-вече се провеждат онлайн, нормално е и срещите да се прехвърлят там. Профилите в социалните мрежи са най-бързият и лесен начин за свързване. Но заедно с тях има и още хиляди приложения и сайтове, които предлагат същото. Даже в монета все повече набира популярност новата опция на най-използваната мрежа у нас – Facebook Dating.

Идеята е малко ученическа и напомня точно за онези отминали години. В тази част на социалката се регистрираш с няколко клика и избираш кои данни да се вземат от профила ти там. После маркираш някои от приятелите си, към които имаш интерес. Ако и те направят същото и те отбележат, то тогава се получава свалката. Навява ми спомена за писането на валентинки.

Ефективността на новата платформа обаче все още не може да се определи колко е, защото е на родния пазар едва от октомври миналата година. Но основната идея е, че може да свързваш и с хора, които имат еднакви интереси като теб. Тоест ако сте отбелязали сходни филми, събития, книги, музика, което означава, че имате за какво да си говорите и се срещате както преди, но само че онлайн. Явно всяка мода е добре забравена стара такава.

Google+ Comments

Related Post