Характери

Зодиите с най-труден характер. Кои са те?

Posted On
Posted By Character

Кой каквото ще да ми обяснява, но според мен има истина в характеристиките на зодиите. Много хора познавам, които носят типични за своите зодии черти. Знам какво ще кажат сега скептиците по темата  – че няма как всичко да важи за всички хора по света, които са с една и съща зодия. Така е, за формирането на характера ни от значение е все пак цялостната подредба на планетите в деня на раждането ни, пък и начина ни на живот и възпитание оказва влияни. Всяка на пръв поглед дреболия оказва влияние върху нас и нашия характер. Въпреки всичко това обаче позволете ми да споделя лично мнение относно зодиакалната тематика. 3 от общо 12 са според мен най ама най-трудните зодии, с които да общувате или да сте в по-близки отношения. Ето кои са те, подбрани отзад-напред.

il_570xN.233020048Овен… не за друго, а защото хората, родени под тази зодия, имат силен порив за командване и даване на заповеди. Освен това са нетърпеливи, мнителни и лесно се гневят. Веднъж загубите ли доверието им по една или друга причина, няма никакъв шанс да си го върнете обратно. Казана дума – хвърлен камък, както се казва, и всеки тръгва сам по своя път. Внимавайте при взаимоотношенията си с Овена, защото той обича риска, опасностите новите емоции и е склонен да скача с рогата напред.

Козирогът… е най-големият инат сред инатите. С него е много трудно да излезете на глава, камо ли да го обороте за нещо и да го накарате да признае грешката си. Тези хора осен всичко са работохолици и за интимните им партньори и близки приятели е още по-трудно да запазят топлите отношения. Козирозите са много лоялни към верните си приятели и роднини, стига да имате търпението да дочакате проявата им на близост. Имайте предвид също, че са строги, прощават трудно и са хладни в своите взаимоотношения. Предпочитат да стоят на дистанция вместо да се открият пред някого. Поне не веднага… а след дълго време, проучване и разсъждения.

Но зодията с най-труден характер сред всички е Скорпионът. Този зъл гений, който никога няма да ви остави да забравите грешката си, винаги ще ви я припомня и ще изтъква колко е бил прав самият Той. Скорпионите са страшно злопаметни – може да са минали 20 години, но той ще ви припомни онзи път, когато… Освен това са много ревниви, понякога обсебващо ревниви, че емоционално задушават своята половинка. Избухнат ли веднъж Скорпионът, е почти невъзможно да го укротиш.

Това е от мен. Сега бих искала да чуя вашето мнение относно най-трудните характери сред 12-те зодии 🙂

Google+ Comments

Related Post