Характери

Какво търсят жените в мъжете?

Posted On
Posted By Character

idealniqВсеки мъж има готов отговор на този въпрос. Пари и власт. Дали наистина е така!?

Жената е създание, живеещо чрез емоциите и инстинктите си. И тя безупречно разпознава в мъжете вътрешната им цялост, състоятелност като личности, готовността и способността им да й бъдат защита, а също така да обезпечат – във всяко едно отношение – и децата й.

Със сигурност у всеки представител на силния пол има положителни качества, включително и такива, които изключително много се нравят на дамите. Необходимо е само да бъдат правилно демонстрирани. И така какво търсят момичетата?

На първо място яркост. Малко са тези, които ценят сивата посредственост. На практика у всеки има нещо, с което се отличава – просто трябва да го заяви и покаже.

Амбициите. Те показват мъжката целеустременост. Не скривайте от дамите своите стремежи и желания – те гарантират потенциал.

Хладнокръвието. Слабият пол иска да вижда в половинката си образец на стабилност и самообладание.

Жизнелюбие – умението да отпуска с вкус, позитивните нагласи към живота, всичко това приковава дамското внимание. С такъв партньор е комфортно и забавно.

Упорит, мъжкар, педант – тези епитети съвсем не са идеални от женска гледна точка. Не е необходимо мъжът да се притеснява да признае грешките си и да поиска съвет, защото това в никакъв случай не означава безпомощност.

Честност – никой не харесва човека срещу него да се представя за нещо, което не е. Момичетата безпогрешно улавят фалша. Измислените истории за собственото ви величие съвсем сигурно ви приближават към провала.

Чувството за хумор. Леката самоирония, умението да забелязваш забавното и нелепото в живота – всичко това е изключително симпатично за момичетата.

И накрая – симпатията към децата. Заради тази точка жените са в състояние да простят на мъжете много други несъвършенства и недостатъци. Защото това говори за способността им да се грижат за другите – а какво повече може да иска от един мъж една жена!? 🙂  🙂 🙂

 

Google+ Comments

Related Post