Характери

Малко за уеб куизовете

Posted On
Posted By Character

quiz“С кой цвят се самоопределяш? А,Б или В.; Какво би избрал за обяд? А,Б или В.; Какво би направил, ако….?” …и много други подобни въпросите занимават в по-голяма частност нас жените в множеството куизове за определяне на чертите на характера.

Факт, че са интересни, забавни, развлекателни и стават за загуба на свободното време. И макар лично аз да не съм им фенка и да не ги препоръчвам, тъй като нали се сещате, че в мрежата всеки може да си измисли куиз и да си си го съчини според недостатъчно задълбочените си представи за човешкия характер, смятам, че в тях има нещо полезно. То е, че те карат да погледнеш вътре в себе си и да прецениш собствените си качества. т. е да си направиш самоанализ и на базата на последващия резултат да направиш едно сравнение от гледна точна на това как се приемаш и как те приемат останалите.

Така че, девойки, давайте на куизовите като ви харесват и правете дисекция на душата си. Тава може би е пътят да намерите себе си. А пътят може да се крие и в най-непрофесионалния куиз.

Google+ Comments

Related Post