Характери

Дом на колела около света

Posted On
Posted By Character

Една приятелка ми сподели, че иска да си купи каравана и да я използва както за дом  и така да обиколи света… на колела. Помислих си, че това е доста интересна идея. Какво ли би било да обикаляш от страна на страна заедно с дома си? Или пък да живееш на колела?

За някои хора животът е пътуване, а човекът е човек, когато е на път.

Караваната или кемперът са отлични решения за авантюристите и пристрастените към пътуването. По света има хора, които са избрали и този вариант за постоянно жилище, колкото и странно да звучи. Това също изглежда като добра идея, защото когато решат да се преместят или да отидат на почивка просто трябва да прикачат караваната към колата и потеглят. Няма нужда да опаковат и пренасят багаж и покъщнина.

Тази малка къща на колела предлага доста условия и дори екстри. Отвън изглежда доста малка, но от вътре е доста просторна. Стандартните каравани се състоят от кухня с трапезария, спалня, детска стая и санитарен възел. Обзаведена е с необходимите електроуреди и мебели. Поддръжката е лесна и може да се осъществи навсякъде по света.

Караваната може да се използва и за почивка на къмпинг на море или планина. У нас съществуват множество къмпинги точно за тази цел.

Google+ Comments

Related Post