Uncategorized

Viano – сребърната бижутерия за жени

Posted On
Posted By Character

Бижута – най-любимата дума на всички жени. А особено и когато са нежно сребърни, персонализирани и в голямо изобилие. Такава е и онлайн сребърната бижутерия Viano. На нея попаднах както започват всички невероятни истории – случайно, търсейки подарък за моята майка. А какво последва, ще ви споделя в този материал в блога.

Когато става въпрос за подарък за близък човек, винаги искаш да измислиш нещо различно, оригинално и красиво. Да, ала когато вече толкова много време си подарявал по няколко подаръка годишно, започваш да се изчерпваш. Но този път съдбата бе на моя страна. Търсейки в интернет перфектният и различен подарък за моята майка, попаднах на невероятни сребърни талисмани.

Идеята за гривна, която се комбинира с висулки и различни сребърни елементи със или без цирконий, ми се стори много привлекателна. Въпреки че бях подарявала на майка ми бижута, то те не бяха с определена символика и спрямо интересите ѝ. Разглеждайки предлагания асортимент, който според мен наброява 200 артикула, открих интересни предложения.

Избрах талисман, който може да се комбинира със сребърна гривна или сребърно колие. Той е във формата на знака на супермен, но на него е написано Super mom. Тъй като майка ми обожава рози, реших да я изненадам и с още едно сребърно украшение, което да е именно във формата на красивото цвете. А като бонус – то бе инкрустирано с камъчета. Спрях се и на трети артикул – нежна гривна, върху която може да ги постави. Само ще кажа, че закопчалката на бижуто е във формата на сърце и така се получава все едно са три елемента на нея.

Среброто за жени е винаги добра идея за подарък. Затова разберете вашата дама от какво се интересува и просто изберете талисман, който да го изобразява. Може да разгледате много сайтове, но в сребърната бижутерия на Viano, аз открих моите прекрасни попадения, които, сигурна съм, ще зарадват и още много мои близки.

Google+ Comments

Related Post