Uncategorized

Топли спомени за студени дни

Posted On
Posted By Character

Декември е и зимата идва. А с нея и по-ниските температури, въпреки че не са като онези зимни дни с минусовите градуси. Но въпреки това хладнината се усеща и тя не е само физически, но е и меланхолия за отминалите дванадесет месеца и спомените от тях. Как може да ги направите по-топли?

Първо е важно да си създадете уют. Постарайте се да е у дома с топло одеяло, свещи, лампички и хубаво отопление. Заложете и на удобни, топли плетени дрехи, които да спомогнат за сгряването. Задължително включете в дневния си режим направата на чай или на горещ шоколад или топло мляко.

Накрая, сгряващото сърцето и душата, са спомените. Извадете лаптопа и си пуснете всички снимки от събития, екскурзии или обикновени дни от изминавалата година. Лично аз ги предпочитам на хартия, защото ми е по-мило. Ала това действие е свързвано със селекция, принтиране, разходи и време и усилия за подреждане на албум. Затова имате избор.

Всъщност няма значение по дигитален или хартиен начин ще се радвате на спомените си, важното е да го направите. А за още повече топлото, ви препоръчвам да споделите изживяването с главните замесени или с любимите ви и близки хора. Нищо не сплотява по-добре от хубавите истории с много смях. Пък ще се изненадата как като е минало време, дори неприятните случки стават забавни.

Е, пожелавам ви приятно наслаждаване на снимките. Ако все още нямате такъв архив, то ви поставям и задача за следващата година. Весели празници от мен!

Google+ Comments

Related Post