Uncategorized

Тайната на хороскопите

Posted On
Posted By Character

Няма как да не сте попадали на хороскопите по различните медийни или забавни сайтове. А за по-старата генерация – и тези във вестниците. За някои от тях пише, че са съставени от конкретен астролог и е изписано неговото име. Но пък за други няма абсолютно никаква информация и няма как да не се запитаме кой всъщност ги съставя?

Аз също съм любител на това какво вещаят звездите и затова си позволявам често да по прочитам за моята зодия. Понякога наистина няма нищо общо с действителността, ала друг път сякаш познават напълно. Не знам дали се дължи на внушение, или на нещо друго, но се кълна, че голяма част от предсказаното, ми се случва.

И така, за да бъда сигурна, че наистина хороскопът ми може да разкрие бъдещето, реших да потърся по-достоверна информация относно това как се случват нещата. По случайност или не, моя позната работи в един сайт, в който също имат такава колонка. Тя е репортер, но все пак реших да попитам кой е астрологът, който списва рубриката. Отговорът бе – всеки може да го прави.

Бях изключително озадачена как това е възможно – нима всички имаме подобни способности? Не! Всъщност тъй като животът според звездите и планетите е доста често проследяван, дори и сериозните медии отделят такова място за него. Но понякога няма как да имат бюджет и затова с него се занимават репортерите. Това означава, че този от тях, който е по-свободен, понаписва и някой ред за зодиите.

Предполагам, че не ви разкривам някаква грандиозна тайна, която ще промени човечеството. Но това е само напомняне да внимавате какво четете. Винаги проверявайте достоверността на информацията или поне кой я е съставил. Ако няма автор – то явно някой друг си играе със съдбата и ви предрича определени бъднини.

Google+ Comments

Related Post