Характери

Автоматична врата Secdoor ЕxS

Posted On
Posted By Character

exsКаквото и да си говорим , гаражът е лукс в днешно време! И ние сме сред не толкова многото щастливци в София, живеещи в коперация със собствен гараж на партерно ниво 🙂 Е, разбира се и тук има проблем, защото домакинството ни има две коли и винаги едната трябва да е отвън, но поне по-скъпото возило е прибрано на сигурно и закрито в гаража. Наскоро решихме да сменим вратата за гаража ни – старата беше надхвърлила 12 години вярна служба – откакто е построен блокът ни, а и идва есенно-зимният сезон, в който ще се налага да я отваряме и затваряме при затруднени атмосферни условия 🙂 Искахме новата ни врата да е без крила, а автоматик – отваряща се нагоре с дистанционно, без да е нужно да се слиза от автомобила, да се чисти сняг, за да се отвори и т.н.

Цените на тези врати вече не са каквито бяха едно време. Естествено, качеството винаги и за всичко струва пари, но и това удоволствие вече е много по-достъпно.

Тъй като не всеки ден ползваме услугите на фирми за врати, попитахме приятели, които също имат подобна гаражна врата за препоръки. Най-много препоръки получихме за вратите тип „секционни“, а фирмата, на която се спряхме,  се казва Secdoor. Уникалното при тях е, че вратите им са произведени в Европа, вместо в Азия, а задвижващият механизъм е немски.

Най-хубавото пък е, че се натъкнахме на модела Secdoor ExS, който отговаряше напълно на нуждите ни и беше на много изгодна цена. Отваря се безшумно по тавана и дори избрахме цвета, който най-много ще пасва на сградата. Но най-голямото удобство си остава автоматиката й – няма такъв кеф да не се занимаваш с отваряне и затваряне, а само да цъкнеш едно-единствено копче 🙂

Google+ Comments

Related Post