Uncategorized

1 сватба – 6 рокли

Posted On
Posted By Character

Модата, дрехите, обувките, аксесоарите – всяка дама има афинитет към тях. А когато става въпрос за един от най-важните дни в живота ѝ, като сватбения например, то тогава компромисите в сферата са изключени. Мечтаната кройка, модел, плат, блясък – сигурна съм, че това отдавна е изградено в представите на дамите. Но какво се случва, ако се влюбиш не в 1, а в цели 6 сватбени рокли? Ще ги вземеш ли всички?

За нас, средностатистическите хора, отговорът е ясен. Може би изборът ще се ограничи максимум до две. Но няма да се лъжем, в повечето случаи е една. За някои жени дори покупката на само един модел и то този, който е мечтан, е непосилен. Затова може би в нашата действителност все пак се правят някои компромиси в името на общото благо и запазения бюджет.

Ала не такъв е и случаят на известните личности. Съвсем пресен е примерът със сватбения ден на Парис Хилтън. Едвали има смисъл да пиша, че тя е милиардерска наследница и за нея парите не са тема табу. Може би точно затова тя имаше и една от най-бляскавите сватби. А за нея не се пестяха средства и пищност и булката се имаше цели 6 сватбени рокли.

В нейния арсена имаше по-пищни, по-къси, по-дълги, по-бляскави и по-дантелени. Представям си цялото суетене по смяната на тоалетите колко време е отнело от забавлението и наслаждаването на момента. Но за човек, който през живота си е имал толкова партита, колкото са и звездите на небето, едва ли ще е такава загуба.

Подобни примери са много вдъхновяващи, но аз също мисля, че са и показателни. Дали избираме да се оженим заради роклите и красотата на деня или заради човека? Важно е жената да се чувства красива, но трябва ли да е на всяка цена? А също и визията по-важна ли е от емоцията?

Google+ Comments

Related Post