Характери

Женската отмъстителност

Posted On
Posted By Character

Досега само бях чувала легенди за това, как си отмъщават жените, когато са отхвърлени или наранени от някой мъж. И в интерес на истината си мислех, че авторите на тези митове са предимно женомразци. Обаче новият сезон на Вип Брадър, случващото се в него и по-специално доста динамичните и интересни отношения между Пламен и Йоана ме накараха да се позамисля дали пък няма зрънце истина в тези твърдения.

otmustЗа тези, които не следят формата, обяснявам. Между двамата участници имаше лека закачка в началото, категорично харесване от страна на певицата (заявено пред зрителите и в Изповедалнята), доколко беше споделено – трудно може да се прецени от фриволното и не особено ясно поведение на Пламен, пък и от фрагментите от ежедневието в къщата, които се излъчват. След тия задевки обаче последва телефонно обаждане – много вероятно режисирано от Големия брат – от бившата съпруга на героя, която го заплаши, че няма да му дава да вижда общото им дете, ако продължи заигравката със съквартирантката си, след което той се отдръпна леко. Последва и една психологическа обработка на Йоко от Сивия кардинал в къщата Ваня Червенкова, която се опита да я убеди и успя, че Пламен я използва само за да си вдигне рейтинга.

И оттук дойде обратът. Певицата номинира довчерашната си симпатия. Два пъти. Дори публично го обвини в конспирация, заради което и беше строго наказан. И започна да отправя по негов адрес не особени ласкави квалификации – не само при номинациите, но и в разговорите си със съквартирантите.

Интересен развой, който май ще потвърди правилото за страшните женски отмъщения. Освен ако не се окаже, че големият играч в Къщата всъщност не е Марионетката на зрителите, а певицата и всичко това е било една промислена стратегия по пътя и към финала. По моя преценка – малко вероятно, като се има предвид прекалената й емоционалност и не особено устойчиво поведение.

 

Google+ Comments

Related Post