Uncategorized

Загуба на женската сила

Posted On
Posted By Character

Скъпи мои читатели, или по-скоро да се обърна към читателките – знаете ли за какво ново нещо научих съвсем скоро? За загубата на женските сили. Това, разбира се, не го приемайте буквално, а преносно. И най-любопитното е, че то често се случва в съвременните дни.

В какво се изразява загубата им? Най-общо мога да кажа, че е в ежедневното състояние. Ще ви напиша няколко симптома и ако се припознаете, то продължавайте да четете, за да разберете как да се справите с тях.

Изнервяте ли се често за малко неща? Случвало ли ви се е да се приберете вкъщи и да започнете да се карате с децата или съпруга си? Усещате ли се изморена? Имате ли чувството, че в работа нищо не се случва и не сте удовлетворена? Търсите ли себе си?

Ако отговорът на повечето от тези въпроси е положителен, то честито, вие сте загубили част от женските си сили. А кои са те? Това са споделеността, любов, хармония, изобилие. Понякога те заленяват, защото не ги подхранваме и даваме воля на други емоции вътрешно.

Е, за да се справите с това състояние и да възвърнете женската си сила, трябва много работа. Тя обаче е на индивидуално ниво. Включва откриване на начини за презареждане и първо на прекрване време със себе си. После следва и прилагане на наученото и в среда. Ако искате да разберете повече по темата, то ви съветвам да се запишете в някой курс – аз записах при Amala и останах доволна.

Google+ Comments

Related Post