Uncategorized

Злобарите

Posted On
Posted By Character

Хора, пиша този текст с голямо огорчение. Попаднах в ситуация, в която усетих злобата в чистата ѝ форма. Средата, както може да се досетите, е „колегиална“. Предполагам това е често срещано на много работни места, но аз не съм свикнала в подобна обстановка. Предполагам и всичко зависи от характери и хора.

Може би трябва да поясня, че в работен план нямам проблеми с колегите, с които работя. Всичко идва от другите отдели и от една невинна игра. По принцип не съм състезателен тип и рядко се включва в подобни надпревари, но реших да пробвам. И да докажа на себе си защо не желая да го правя.

В случая аз побеждавах и нито един от присъстващите не ме подкрепяше. Изливаше се злоба, всеки даваше акъл кое как се играе и кое как се прави. Но за мен, разбира се, имаше само укори, присмех и изпращане на лоша енергия – самите те си го казаха. Аз не толерирам и не приемам такова поведение, в който и да е случай.

За мен хората трябва да бъдат позитивни, въпреки ситуациите. Вярвам, че когато изпратиш негатив на друг човек, той се връща два пъти по-силно при теб. Въпреки че не искам да се случи нищо лошо на хората в моята ситуация, ми се иска да получат урок за това как трябва да са добри към другите. Нали и за това живеем – да направим света по-прекрасно място! Нека се отървем от злобата и да не бъдем злобари!

Google+ Comments

Related Post