Uncategorized

Супер опакован коледен подарък

Posted On
Posted By Character

Всяка година още от края на месец ноември започват терзания относно избора и закупуването на коледни подаръци. Това е предизвикателна задача, особено ако семейството е наистина голяма. А и да не изпускаме най-близките приятели. След като обаче мине и тази суматоха идва и следващата – как да се опаковат толкова много подаръци?

Този въпрос представляваше истинска главоблъсканица и за мен. Най-лесният вариант е поставянето на закупените изненади в коледни торбички. За мен това решение не е рентабилно, защото не успява да предаде целият коледен дух. А пък и се губи моментът на трепетно вълнение и шантаво разопаковане, за да видиш какво те очаква.

Именно поради тази причина всяка година избирам собственоръчно да опакова подаръците. Въпреки че често хартията се къса или пък не успявам достатъчно добре да отрежа и залепя коледната украса, все пак действам и се получава нещо наистина празнично.

Тази година реших да подобря уменията си и да изненадам всички в по-интересно опаковани подаръци. Не заложих на специално студио за опаковане, защото е скъпо и защото в подобни времена не знам колкото от тях ще работят и колко трябва да се изчаква за опаковане на около 15 до 20 подаръка. За да улесня и вас, ви споделям видео, което дава идеи за супер опаковане на подаръци. Информацията може да ви полезна не само по предстоящите празници, но и през цялата година.

Видеото вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=lbSbdkkfFIU&ab_channel=5-MinuteCraftsMEN

Google+ Comments

Related Post