Характери

Лицето символизира характера

Posted On
Posted By Character

Характери според лицетоДа, и аз се изненадах като разбрах за така наречената наука за лицето наричана физиогномика. В дълбока древност се е ползвала за поставяне на диагнози и за изучаване душевността на човека. Днес тази наука може да ни подскаже за характера на човек.
Например хората с издължени лица обикновено са идеални организатори и успяват да ръководят другите. Те могат да се справят с работа на високи постове и ръководни длъжности.
Кръглото лице говори за доброта и отстъпчивост. Хората с такова лице обожават комфорта и се отдават на партньорите си. Те са жизнерадостни и не са много своеволни.
Квадратното чело е символ за настойчивост и упоритост. Притежателите на такова лице взимат бързо решения и последователно постигат плановете си. С околните те са леко студени и могат да бъдат добри лидери.
Триъгълната форма на лицето с широко чело и стеснение към брадичката принадлежи на хора с висок интелект, способни на самоусъвършенстване и нови знания. Те се характеризират с чувствителност и хитрост.

А вие какво лице имате? 🙂

Google+ Comments

Related Post