Характери

Къде да прекараме лятната си ваканция?

Posted On
Posted By Character

Август месец дойде и ежегодната лятна почивка чука на вратите ни. Може би с огромно нетърпение чакате да дойде моментът, в който да излезете в заслужения си отпуск и да отпътувате за място, където ще се насладите на заслужена почивка и прекрасни слънчеви дни. И ето тук започват моите разсъждения, които по особено странни, за някои хора, пътища, ще обвържа с характера на хората.

И така, по мои наблюдения много зависи какъв характер имаш, за избора на място, където ще почиваш. Правя уговорката, че нещата, които ще прочетете не претендират да са потвърдена теория, а изразяват само и единствено моите разсъждения по темата.

Планината е предпочитана дестинация за тези, които не обичат жегите, които предпочитат да прекарват почивката си сред природата в умерено физически активности. И с нетърпение чакат да отидат в онази прекрасна местност, далеч от цялото градско напрежение, да поемат с целите си дробове свежия планински въздух.

Тези, които обичат да се излежават и разходките сред природата са обвързани с досаден контакт с всякакви видове насекоми, мястото е морето. На тях им дай да се излежават на слънце и по възможност въобще да не стават от мястото, което са заели.

За най-големите авантюристи годишната ваканция е свързана с посещение на някоя нова страна или град извън пределите на България, където дните ще са запълнени с опознаване на непознатата култура, изкуство, традиции и прочие. Това не е почивка е динамично обикаляне от място на място, опитване на разнообразна и непозната кухня и попиване на всичко, което ви видят очите.

Е… Кажете ми какъв е характерът ви, за да ви кажа къде да отидете да прекарате лятната си ваканция 😉

 

Google+ Comments

Related Post