Uncategorized

Кралицата на Instagram

Posted On
Posted By Character

Селена Гомез е една от най-известните знаменитости в света, която се превърна в кралицата на Instagram. Тя има над 400 милиона последователи в социалната мрежа, което я прави най-следвания човек в света.

Гомез стартира кариерата си в музикалната индустрия чрез песни и участие в сериали. Тя стана популярна с ролята си в сериала на Disney Channel “Wizards of Waverly Place”, където играе главната героиня. Селена започва кариерата си като детска звезда в телевизионни продукции, като по-късно преминава към музикалния свят и записва своя първи албум. Тя е известна с уникалния си глас и прекрасната си визия, кото я прави невероятно популярна в медийните кръгове.

През 2013 година Селена Гомез стартира своя профил в Instagram и много бързо привлече вниманието на феновете си. Тя започна да публикува снимки и видеоклипове от своя живот, показвайки какво се случва зад кулисите на кариерата й. Тя се превърна в кралицата на Instagram преди всичко благодарение на активността си в социалната мрежа. Споделя с последователите си от новите й проекти до моменти от свободното й време. Това я прави достъпна за феновете и им помага да се чувстват близо до нея.

Селена Гомез често използва своя профил, за да подкрепя каузи и обществено полезни инициативи. Тя е пример за това, какво значи да се използва популярността, за да се подкрепят важни каузи. Например тя проповядва да не се следват стандарите за красота с прекалено слаби форми и е против езика на омраза онлайн.

Важен факт е, че Селена Гомез се превръща в най-следвания човек в Instagram през февруари, след като надминава тогавашния лидер на класацията – Кайли Дженър. Това идва след скандал с със съпругата на бившето й гадже – Хейли Бийбър. Развръзката от ситуацията е ясен знак, че Гомез има огромен фен базис, който я подкрепя безусловно.

Google+ Comments

Related Post