Характери

Какво казва астрологията

Posted On
Posted By Character

astroВсеки човек се появява на бял свят в определен ден и именно този ден, твърдят астролозите, може да ни помогне да разберем определени негови качества или таланти, една или друга особеност на характера. И е добре тези особености да се отчитат и използват в определени житейски ситуации, защото рождената дата не просто влияе на характера, но може да помогне при избора на път или при реализацията на поставени цели. Именно с тези скрити заложби могат да бъдат обяснени много постъпки, предпочитания или превратности на съдбата. В същото време те биха могли да помогнат да бъдат избегнати сериозни неприятности и нелепи грешки.

В този смисъл рождената дата има първостепенно значение и е важна за абсолютно всеки. Астролозите обясняват тази зависимост с факта, че ако човек се опитва да върши определени неща в противоречие с предопределеното му от природата и разположението на небесните тела при неговото появяване на бял свят, то той ще среща много препятствия и трудности по пътя си.

Връзката между числата и особеностите на личността астрологията забелязва още в дълбока древност. Именно тогава се появяват твърденията, че с помощта на цифрите може не просто да се предсказват бъдещи събития, но би могло да се влияе на бъдещето на отделните хора, а и на цели народи. Смятало се за абсолютно сигурно, че месецът, денят, годината оказват съвсем пряко влияние не само на характера на човека, но и на бъдещите му действия. Не е случаен фактът, че хора, родени на една и съща дата, които се определят като астрални близнаци, често имат почти идентични личностни характеристики, а понякога и подобни житейски съдби.

Разбира се, това съвсем не означава, че моментът на появата ни напълно определя начина, по който ще протече животът ни. Не, той просто показва кои са силните ни страни и кои слабите и ни помага да изберем посоката, в която си струва да се развиваме.

 

Google+ Comments

Related Post