Характери

Какво говори desktop-а ти за теб

Posted On
Posted By Character

windows_desktopНякога замисляли ли сте се, че подредбата и вида на иконите на десктопа ви може би говори за вашия характер?

Аз например винаги се стремя да подреждам файловете си максимално подредено. Правя си няколко основни папки, които да са например само за музика, филми, документи и т.н. На домашния си компютър имам една папка, в която събирам само неща, свързани с работата ми, а на работа имам отделно папки за файлове по отделни проекти по задачи. Някои подреждам хронологично, а други по азбучен ред в зависимост от случая и коя система би била по-ефективна. Снимките са ми винаги разделени на събития и по дати.

Какво ви говори това за мен? Може би, че съм подредена, систематизирана и леко вманиачена по детайла…

От друга страна, виждате ли картинката в поста ми? Този десктоп е значително по-разхвърлен от моя. Аз минимизирам броя на иконите си максимално, за да се наслаждавам на картинките на екрана, които се сменят през определен интервал от време. Има хора обаче, които до такава степен са претрупали десктопите си с папки, шорткъти и какво ли още не, че нямат място за нищо друго, което в моите очи е доста разхвърлено и неподредено. Замислям се дали тези хора не са и в живота също толкова хаотични… Съгласна съм, че може да систематизирате приоритета на дадена папка по големината й, но когато попадна на нечий подобен десктоп като този на изображението, все си мисля, че този компютър принадлежи на някоя много хаотична личност. Не ме винете! Както вече посочих, аз си падам доста по детайлите и пипкавата работа. Сага направо на въпроса…

А какво говори вашия десктоп за вас самите?

Google+ Comments

Related Post