Uncategorized

Идеи, идеи, идеи

Posted On
Posted By Character

В работа или в живота – откъде черпите идеи? Питам ви за всяка сфера. Това означава от избора на храна, която да похапнете или сготвите. След това за избора на напитки. За почивките и екскурзиите. Интересно ми е и да разбера и за отбелязването на специалните ви поводи.

Често получавам подобни запитвания. Работата ми е свързана с дигитален маркетинг и създаване на съдържание и в това направление трябва да кипиш от производителност. В много от случаите, когато избирам концепция за някой бранд, всъщност си създавам такава и за личния живот. Защото винаги има някой, който да празнува или да организира парти.

Затова постоянно търся източници на вдъхновение. Няма да крия за един от основните – Pinterest. Но обикновено не използван търсенето по тема, защото много от идеите вече са реализирани. Насочвам се към нещо произволно и се опитвам да го адаптирам към настоящата ми ситуация.

Понякога за вдъхновение може да ми послужи дума, която случайно видя в някой текст. Въпреки това не пропускам възможностите да чета блогове, профили в социални мрежи на родни и чужди брандове. Но кои са вашите – може да ми споделите в коментари.

Идеи, идеи, идеи – нови и свежи – как да ви привлека при мен? Може би цял живот ще се питам този въпрос и винаги ще се опитвам да открия неизчерпаемия източник на муза. Но важното е, че се опитвам и търся път към тях. Затова съм сигурна, че някой ден ще ме открият. Или аз тях.

Google+ Comments

Related Post