Uncategorized

Удобството на онлайн бърз кредит от CrediNet

Posted On
Posted By Character

Още от миналата година исках да си купя колело, с което хем да се предвижвам из града, хем да поддържам спортната си форма. Но проблемът ми беше такъв, че не можех да отделя накуп средствата, а все пак един добър велосипед струва не малко пари. Аз нямаше как да отделя такава сума за колело, а на изплащане не намерих да се предлага този модел. Ето защо реших, че ще изтегля бърз кредит онлайн от CrediNet, за да мога да си набавя това, което искам.

Спрях се на CrediNet, защото това е продукт, предлагащ изцяло онлайн кредитиране, без да е необходимо да посещавам офис на компанията, да чакам на опашки и да се занимавам с излишна бюрокрация. Освен това мога съвсем спокойно да се запозная с подробно описаните условия в сайта им, а ако все пак възникнат въпроси – да ги задам в рамките на работното време посредством жив чат, имейл или националния телефон за връзка. Още една от причините да се спра точно на CrediNet беше фактът, че той е продукт на регистрираната небанкова финансова институция MicroCredit, която има дългогодишен опит и традиции в потребителското кредитиране, като е обслужила над 260 000 клиенти, обучила е над 1200 висококвалифицирани кредитни консултанти и е разкрила над 70 локални офиси в цялата страна. Освен това компанията е една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно е осъществила частна емисия корпоративни облигации с общ размер от 3 млн. лева. През 2016-а година става член на асоциацията, в която членуват най-големите небанкови финансови институции, занимаващи се с потребителско кредитиране  в България – Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), а продуктите които пуска на пазара са с цел да задоволят нуждите на различни сегменти от него.

И така решението беше взето – както за това какво колело искам да си купя, така и за това как ще осигуря парите за него. Прибрах се една вечер след работа и след като вечерях, спокойно седнах с чаша вино пред компютъра, за да се запозная с условията по онлайн кредита и как в действителност се извършва подписването на договора и усвояването на парите. Всичко това беше прецизно обяснено на сайта на продукта и само с още няколко клика подадох заявлението си, посредством онлайн формата. В рамките на работното време на компанията се свързаха с мен по имейл като ми изпратиха договора и код като SMS, чрез който да го подпиша.

За кратко време сумата ми беше преведена на посочената от мен банкова сметка, а вноските по кредита превеждах отново по банков път. Бързо, лесно, удобно и напълно сигурно. За всеки, който има нужда от бърз кредит, нека да го вземе онлайн.

Google+ Comments

Related Post