Характери

Разгадайте жената по краката

Posted On
Posted By Character

В преддверието на най-женския месец през годината какво по-нормално от една статия, която дава опорни точки за обяснение на необяснимото – характера на жената.

Известно ли ви е, че по положението на краката, независимо от това дали дамата седи, или стои, може да бъдат разчетени някои черти на характера и темпераментът й. Ето и някои подсказки към мъжете, които са решили да стигнат до дълбините на тайните на срещуположния пол.

jenataАко една жена е права, а краката й са събрани един до друг, това означава, че тя е уравновесена, практична, толерантна, че е добър приятел и на нея може да се разчита дори и в най-тежките и критични ситуации.

Ако дамата стои основно на единия си крак, я другият е изнесен напред, това сочи, че обича да е център на вниманието, темпераментът й е активен, знае какво иска и още по-важното – как да го постигне и обикновено не се спира пред нищо по този път. Нерядко изключителната увереност, която изпитват и излъчват тези представителки на уж слабия пол, ги отвежда доста напред в кариерата, нерядко и до много високи властови позиции.

Спортната стойка – краката са разкрачени на ширината на раменете – говори за умора, равнодушие и безразличие. А ако са скръстени, това е сигурен, че е честолюбива и нетърпелива при осъществяването на нещата, които е замислила. Хазартният й, доволно възбудим темперамент често я подтикват към предприемчивост, а енергичността и динамизмът й са истински коз в живота.

Е, и няма как да не стигнем до това, което истински вълнува всеки мъж, дължината на краката. Психолозите твърдят, че късокраките жени стоят на земята уверено и твърдо и макар от време на време да страдат от промени в настроението, са реалистки и решават житейските си проблеми бързо и леко. Докато дългокраките им посестрими са чувствителни и романтични, обичат да си помечтават и трудно се справят дори и с най-леките житейски ситуации.

Е, ако има мъж, който не иска дългонога и беззащитна половинка, да се обади! 🙂

 

Google+ Comments

Related Post