Характери

Подаръци за него, за нея, за тях… и целия свят

Posted On
Posted By Character

Ако все още не сте избрали и купили подаръците тази година, мисля, че е крайно време да се замислите по въпроса. Знам, че винаги има закъснели хора, които чакат до последния момент или просто не намират време и енергия за пазаруване преди да настъпи деня на 24-и декември и именно за тези от вас пиша настоящия пост и се надявам да ви помогна.

Кога?

Ако сте на работа до 23-и декември и времето ви е дефицит, запомнете следното. Някои магазини работят и на 24-и, но най-късно до следобед, така че не отлагайте пазаруването безкрайно. Повечето им стока вече е изчерпана и не разполагате с много време за разглеждане, затова се мобилизирайте и действайте.

Какво?

Изборът на подарък е трудно нещо. Няма златно правило какво да купите и става все по-трудно да избираме правилни подаръци, които да са полезни и по джоба ни. За жените препоръчвам някакъв парфюм или козметика, като пред това се информирате все пак Christmas presents piled underneath a christmas tree.какво ползва и харесва жената. За мъжете е удачно кожен хубав колан, портфейл, калъф за таблет, смартфон, лаптоп и т.н., качествено хендсфрий и т.н.

Универсалният според мен подарък си остава хубавата книга. Сантименталните и ръчно правени подаръци са много трогателни, но тях няма как да приготвите за ден-два.

Ако в крайна сметка нищо не ви хрумва, вземете просто гифт карта за пазаруване от любимия магазин за вашия близък, познат или роднина.

 

Google+ Comments

Related Post