Характери

Почиваме ли достатъчно?

Posted On
Posted By Character

Докато все още сме в отпускарски настроения и почиваме я по една, я по две седмици, се замислих именно по тази тема. Почиваме ли достатъчно всъщност? Болшинството от хора сигурно на подобен въпрос ще ви отговорят с категорично “Не”. Всеки иска допълнителни почивки, нали? В това няма лошо стига да ги оползотворяваме полезно и наистина да си почиваме през това време.

restИ тук е мястото да прецените дали вие знаете най-добрия начин, по който успявате да си починете. Някои хора отиват на море за по седмица, а защо не и две. Други обаче не си падат много морски и предпочитат нещо по-планинскo, където лятото е тихо и прохладно, без много хора и напрежение. За по-младите почивката може да се изразява и в ходене по заведения, където да си изкарат приятно и да се заредят с нова енергия.

За всеки понятието “почивка” може да е различно, но едно нещо май го обединява – време, прекарано без мисли и задължения, свързани с работата. Има ли достатъчно такива мигове? Не, ако не харесвате работата си. Да, ако това, което правите ви е интересно и приятно – тогава няма да си мечтаете за почивка, а ще си мислите какво ли предизвикателство и изненада ще ви поднесе новия ден? И може да се окаже по-приятно от излежаване на пясъка по цял ден. Кой знае…

Google+ Comments

Related Post