Характери

Нумерология – лично число 8, партньорства

Posted On
Posted By Character

Типичните 8-ци са властни, самовлюбени и меркантилни.

Как такива хора избират партньорите си? На първо място по външния им вид. Физическата красота стои в основата на желанието за каквито и да е отношения с околните. Това често е проблем, защото тя не е най-важният фактор за една пълноценна връзка. Представителите на число осем се стараят винаги да изглеждат перфектно и очакват същото и от другите. За тях лошият външен вид е нещо недопустимо.

От съществено значение е да могат да представят партньора си в обществото и да го показват като скъпа вещ.

В сексуалните си отношения са големи перфекционисти. Като цяло са харизматични, но и много взискателни. Колкото и да говорят за интелектуалната си и духовна извисеност през целия си живот, жаждата им за материални облаги ги преследва неотлъчно. Партньорът им непременно трябва да има същите високи амбиции, защото иначе животът му би бил непосилен и изтощителен.

Положителните качества на осмиците са много. Те са хора, които не се задоволяват с малко и притежават непоносимост към обикновеното. Това ги кара да не спират да се развиват и да търсят нови предизвикателства.

Те са важни за обществото ни, защото без тяхната смелост светът няма как да се променя и развива. А ти знаеш ли кое число си? Пресмята се много лесно. Редуцирай дата си на раждане, месеца и годината, после ги събери и отново редуцирай.

Пример 10. 12.1993  1+0 = 1 ; 1+2 = 3 ; 1993 = 1+9+9+3= 22= 2+2= 4 ; 1+3+4 = 8

Виж твоето число на живота и разбери нови неща за себе си. Интересно е и отнема само няколко секунди!

Google+ Comments

Related Post