Характери

Характерът и зимните аксесоари

Posted On
Posted By Character

Предлагам да започнем Новата работна година като направим бърза равносметка на това какво говорят зимните ни аксесоари за нашия характер и как можем да ги променим в положителна насока.

Първо, нека обърна внимание на това, че преобладаващите цветове през зимата са черно, тъмно сиво и тъмно синьо. Разбираемо е да е така, защото всички знаем, че тъмните цветове привличат слънцето и стесняват оптично фигурта. Да, но черното е неутрален цвят през зимните месеци и лично на мен ми омръзва да гледам палта и ботуши само в такива тонове. Затова помислете върху следното… може бе поне едноцветно палто в гардероба lr няма да е излишно. Може да е червено, зелено, жълто, бежово, бяло, лилаво, оранжево, розово, шарено или каквото на вас ви допада и смятате, че отговаря на характера ви. winter-accessories

Нека се спрем обаче и върху по-дребните аксесоари. Обожавам шаловете и не мога да отрека, че вкъщи имам малко повече от необходимото, но пък ги нося всички. Един добре подбран шал може да внесе глътка свеж въздух в стила ви и да повдигне собствения ви дух, както и този на останалите. Вижте аксесоарите на снимката, не са ли учудващо весели? Можете да си вземете нещо такова или да разчитате на по-семпли комбинации. Ако имате сиво палто, можете сложете жълт шал например. Аз обожавам тази комбинация. Заигравайте се с цветовете без да се притеснявате. Това показва, че не ви е страх да експериментирате, харесвате разнообразието и проявявате креативната си страна. Освен това зимата е страхотен момент да си купите и някоя по-нестандартна шапка, а за що не и ботуши. Бъдете сигурни, че с каквото и да се сдобиете, то ви харесва и ще го носите, защото само нещата, които ви допадат, изрязват истинска страна на вашия характер.

Между другото в зимните дни не е много удобно да носим гривни и пръстени, но това пък ви дава добра възможност да акцентирате на интересни колиета. Те определено изразяват индивидуалност и нестандартен. Носете не само бухали, бижута с камъни и стандартни дранкулки.  Аз имам една, която е с висулка от малко къпкейкче е винаги, когато го слагам, получавам комплимент колко е сладко и симпатично.

Google+ Comments

Related Post