Характери

Доминантните личности

Posted On
Posted By Character

cherИма едни такива хора, които винаги искат да са капак на всяка ситуация – най-често вербално, но понякога прибягват и до физическа интервенция. За тях е изключително важно да наложат мнението си и за най-дребните неща, даже ако трябва за целта да надвикат всички.

Е, новият сезон на ВИП Брадър дава богат материал за наблюдение на всякакви типажи. Разбира се, че е налице и този. И не се изискат задълбочени наблюдения, за да го открием. Той – тя в случая – просто се чува мощно навсякъде – в двора, в спалнята, при състезания и най-вече в кухнята. Да, става дума за бизнес дамата, за която и до момента не стана съвсем ясно какъв точно й е бизнесът, Ваня Червенкова.

Отначало правеше едно доста приятно впечатление с прямотата си и на моменти доста бурните й реакции минаваха за откровено заявяване на собственото й аз, без преструвки и комплекси, такова, каквото е наистина. Само че с времето и с нарастването на напрежението и борбата за лидерство се оказа, че това “аз” не просто иска да се заяви, но то иска и да единствено, без да признава правото и възможността другите също да го сторят.

Бизнесменката има мнение по всеки един въпрос от ежедневието на съквартирантите, смята го за най-правилно и със зъби и нокти, но най-често с децибели, се опитва да го наложи. Дали да ядат месо, или броколи, как да разпределят бюджета, каква да е тематиката на разговорите в дневната, колко кутии цигари да се купят, кой как да се отнася с мъжа си и прочие баналности и битовизми…

И понеже сред външните коментатори на формата се наложи мнението, че тя се оформя като един от лидерите в къщата. Ще е добре те да имат предвид факта, че обикновено лидерските качества се изявяват, а не се изкрещяват.

 

 

Google+ Comments

Related Post