Характери

Ако бяхте фантастичен герой, какъв бихте искали да бъдете?

Posted On
Posted By Character

Фантазията е едно от най-ценните качества, които притежавамe ние хората. Използвайки силата на ума си, можем буквално да отидем навсякъде, да бъдем всякакви и да правим хиляди различни неща. Като малките деца… дайте им пръчка и вече са рицари с непобедим меч. Дайте им наметало и се превръщат в могъщи магьосници, които защитават слабите. За децата листата са пари, от кал правят торти, а с копчетата за смяна на радио станциите в колата всъщност превключват скоростите на автомобила. Има какви поуки да извлечем от децата, затова аз днес ви питам. Ако бяхте фантастичен герой, какъв би бил той.

Може би могъщ друид с магически жезъл? Нещо подобно на Мерлин или Гандалф? Или бихте искали да сте изящен, силен и (почти) безсмъртен елф като Галадриел или Леголас. А дали малък хобит, хитър гоблин или силно джудже не би ви прилягало повече? Как ви се струва също така да бъдете драконов ездач, който лети из земите на своята непозната земя, бори се със злото и защитава правдата? А161721з мисля, че би ми допаднал дори животът на малка фея като Камбанка от Питър Пък.

Ха, за малко да забравя мъдрите енти, които кръстосват горите и почти не се месят в хорските дела. Но ако все пак трябваше да остана човек, бих искала поне да бях като магьосниците от света на Хари Потър. Техният живот изглежда толкова по-интересен от нашия…

Google+ Comments

Related Post