Характери

Лабиофам представи у нас Видатокс – отрова от син скорпион

Posted On
Posted By Character
Д-р Мариела Гарсия от Лабиофам
Д-р Мариела Гарсия от Лабиофам

Често приятелки ми казват, че съм половин лекар, защото през годините с две отгледани деца, жертвено нехаещ за здравето си мъж и възрастните ни родители, съм се изучила по много здравни въпроси и съм се научила на много „мурафети“ 🙂 . Винаги знам кое лекарство да препоръчам за по-честите болежки, понякога дори предписанията ми се изравняват с тези на лекарите :)) Всъщност медицината винаги ми е била сериозен интерес, но поради житейските обстоятелства и може би недостиг на воля, развих живота си в друга насока.

Поводът за днешния ми материал е едно ново лекарство за борба с рака, което миналият месец бе представено у нас – Видатокс на кубинската фармацевтична компания Лабиофам.  Свойствата на медикамента са били презентирани в посолството на Куба, като са присъствали много лекари и онкоболни, посланикът на Куба, Елена Банова от „Неогенезис“, Светльо Кантарджиев, представители на лекарски организации и други.

И тъй като моята фамилия не е подмината от страшната болест, живо се интересувам от нововъведенията в това отношение. За отровата от син скорпион съм чувала отдавна, и то от публикации на председателя на анти-рак фондацията „Неогенезис“ – Елена Банова, която е и вносител на медикамента у нас. Има достатъчно научни изследвания, доказващи ефективността на лекарството, чувала съм и за хора, пътували чак до Куба, само за да се сдобият с него.

Това, което съм чела за въпросното лекарство е, че е допълнение към основната терапия и че освен антираковите си свойства, притежава и обезболяващ ефект и стимулира имуннната система. Според д-р Линарес от Лабиофам, който беше дал интервю във в. Уикенд, лекарството не може да гарантира успех за всички случаи, но е удачно за всички видове рак, и дори във финална фаза може да облекчи болките, да подобри и понякога удължи остатъка от живота на човека.

Знам колко трудна и жестока е борбата с болестта – дано това лекарство е силното оръжие, от което отдавна имаме нужда в тази сфера.

 

Google+ Comments

Related Post