Характери

Защо е важно да знаем точния си час на раждане?

Posted On
Posted By Character

iu-2-1Преди време ви бях споделила що е то Хюман дизайн, а още преди това какво представлява наталната карта. Това не е случайно и едва ли ще ви изненадам, ако кажа, че като всяка жена и аз се вълнувам какво са ми предначертали звездите, какви тайни крият за мен и по какъв начин влияят на характера ми. Вярвам в тези неща основно поради две причини:

 • първо, науката астрология има хилядолетна история; едва ли би оцеляла толкова време без да има основателна причина за това.
 • второ, много често, когато ми гледат по този начин, на яве изплуват черти от характера ми, които са твърде специфични. Не ги разгласявам на всеки срещнат и ги познават единствено най-близките ми хора.

Само скептиците напълно отричат достоверността на астрологията и нейните достижения. Ако вие попадате сред тази категория хора, препоръчвам ви сериозно да размислете над възгледите си. Не ви критикувам, но ви съветвам да поработите в тази насока. Може би губите много ценно знание за себе си, като не го правите.

Имайте предвид обаче, че астрологията и науката за хюман дизайн, губят твърде голяма част от значението си, ако даден човек не знае точния си час на раждане. Планетите се местят постоянно и за да бъде вашият профил изготвен максимално точно, нужно е да знаете, че сте родени (например) на 7-ми септември 1967 година точно в 16,43 ч. Само дата и година е твърде бегло! За повърхностен хюман дизайн профил може и да е достатъчно да знаете часа си на раждане с приблизителност до един час, но за максимална достоверност, е важно и въвежданите данни да са максимално достоверни. Затова питайте и запомняйте! Когато на вас или на ваш близък се роди дете, следете часовника много точно и ако е необходимо – записвайте си какво показва.

Rate this post

Google+ Comments

Related Post

4 thoughts on “Защо е важно да знаем точния си час на раждане?
 1. меги

  Аз си го знам моя. Точно в полунощ съм родена 🙂

 2. BabyDoll

  Много е полезно човек от време на време да чете такива неща. Не само научава повече за себе си, но и за хората, които го заобикалят. Става по-толерантен и по-разбран.

 3. Character

  Така е, благодаря ти за коментара 🙂

 4. Character

  Това е много интересно. За първи път чувам някой да е роден точно в полунощ 🙂

leave a Comment